tisdag 21 juli 2009

Impuls

Nu drar vi snart till Stockholm och vistas någon dag till innan hemgång. Eller så lutar det just nu i alla fall. Kan ju som förändras ;D

Igår var vi och besökte en volvobilhandlare med SJUKT bra priser. Blev helt inne på en Volvo C70 cabriolet som hade gått 1800 mil eller vad det var.. Och en cab.. med en speciell knapp man trycker på så blir bilen helt plötsligt bara INTE en cab :D my gawd vad coolt det hade varit. Men då när vi snackade med säljaren så blev vi informerade om att det var bara återförsäljare och anställda inom volvo-koncernen som fick handla där. Haha så där sket det sig. :) aja. Det finns många bilar.

Vi plockade upp Lisa och Anna under dagen en sväng och drog på stan/avenyn/nordstan. Hittade ett par Jeans typ streetwear som jag köpte. Mange var ju överlycklig att vi hittade denna affären, då han handlade 1 tröja+1 par jeans+2 t-shirtar :D till skillnad från mig.

Fick ett par rosa boxers också på köpet!! Mange fick dock 2 :( och inte rosa.

Sen på kvällen strosa runt samma gäng längs Avenyn. En cappuccino och en sprite för mig och en liten öl/cider för de andra :P vissa körde ju bil så.

Natten spenderade vi hos Mattias på en soffa. Mange känner honom via jobbet :p skön kille!

Aja. Dags att göra något. Ciao. bilder kommer senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar